Salon huid en voet Stadshagen

49 sterren

Wat zeggen klanten over ons?

review.jpg

Ben je tevreden over de behandeling of wil ons iets meegeven? Laat dan een review achter op Google of Facebook. Wij waarderen dit enorm!! Hieronder een aantal reviews die door klanten zijn achtergelaten:

"Geeske en Jennifer zijn beide fantastische schoonheidsspecialistes. Enkele gezichtsbehandelingen gehad en laten harsen en ik geef alle behandelingen een dikke 10. De salon is prachtig, ze stemmen de te gebruiken producten perfect op je huidtype af, werken enorm professioneel, maken tijd en ruimte voor een praatje en zijn beide uiterst vriendelijk. Nog twee pluspunten: de salon werkt veel (of misschien zelfs 100%) met natuurlijke producten (heel fijn!) en ze zijn totaal niet pusherig in de verkoop van producten (die ervaring had ik bij andere salons juist wel). Al met al: superfijne salon!".

'Mooie, nette schoonheidssalon. Vriendelijk. Goede producten. Echt dames die bezig zijn met hun vak. Behandelingen zijn heerlijk relaxt.".

“Een fijne schoonheidsspecialist! Fijne behandelingen en er wordt gebruik gemaakt van producten die ook ecologisch verantwoord zijn, vind ik zelf erg fijn. Nu in corona tijd heel benaderbaar voor advies en meedenken en kijk uit naar de mogelijkheid daarna in weer langs te komen! En heel lief, producten werden bezorgd, met zorg ingepakt, heel attent. Aanrader!”.

 “Fantastisch huidadvies en heerlijke producten! Die ze zelfs in deze tijd aan huis komen brengen. Top service.”.

"Heerlijke salon met echte persoonlijke aandacht. Mijn gezicht ziet er zichtbaar beter uit sinds ik bij Salon huid & voet kom. Aanrader".

“Al een aantal jaar heel blij met deze dames. Altijd even professioneel en aardig en super fijn dat je snel reactie krijgt via Whatsapp!”.

“Moderne, keurige salon met vriendelijke, deskundige schoonheidsspecialistes. Het contact is heel prettig en je krijgt duidelijke informatie over de toegepaste producten. De behandeling zelf is een weldaad voor je huid en heerlijk ontspannend! Ik kom er graag.”.

“De behandeling is altijd fijn en de massage héérlijk. ook de producten zijn prettig voor mn huid en Geeske is altijd belangstellend, kortom een fijne salon om geregeld naar toe te gaan.”. 

“Iedere keer weer blij als ik een behandeling krijg! Altijd even vriendelijk en attent. Een aanrader voor als je een goede salon zoekt.”.