Salon huid en voet Stadshagen

06-41 31 90 09
info@salonhuidenvoet.nl

Geeske Ruis uw schoonheidsspecialiste én pedicure in Stadshagen

schoonheidsspecialiste Stadshagen Geeske RuisMijn naam is Geeske Ruis en ben meer dan 15 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. Op jonge leeftijd hield ik mij al bezig met huid- en voetverzorging. Ik ben dan ook zodra het mogelijk was, gestart met de vakopleiding schoonheidsspecialiste gevolgd door de vakopleiding pedicure. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder voetverzorging bij diabetes- en reumapatiënten en visagie. Ik heb in verschillende salons gewerkt, waar ik professionele werkervaringen heb opgedaan. En nu komt mijn droom uit, een eigen huid- en voetverzorgingssalon!

Omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van huid- en voetverzorging is kennis heel belangrijk. Daarom volg ik ook regelmatig bijscholing om mee te gaan in de nieuwste technieken en behandelmethodes.

Of u nu komt voor een uitgebreide gezichtsbehandeling of alleen voor het epileren van de wenkbrauwen, U als klant staat altijd centraal! Ik zal er dan ook voor zorgen dat u een goede behandeling krijgt en met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis toe gaat.

Ik zie u graag in de salon!

Met vriendelijke groet,

naam geeske

Geeske Ruis, uw schoonheidsspecialiste én pedicure

IK skin perfection

Lookx make up

samenwerkende pedicures zwolle

Magnetic